e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Bronzare Organica... bronz fara soare sau solar

Cuvinte cheie : bronz intens in 5 minute, bronzarea organica, keiko slim spa, bronzat, rowe,

Deja duci dorul bronzului? Vara se apropie, însă, până atunci, vrei să ai o piele curată, sănătoasă şi frumos bronzată? Foarte bine. Bronzarea organica de la Keiko Slim Spa îţi conferă un bronz intens in doar 5 minute.


 

 

Bronzarea organica reprezintă un procedeu profesional de bronzat (se efectuează numai în saloane), prin care se aplică, prin pulverizare cu un aparat cu turbină HVLP, o loţiune care va colora instant pielea într-o nuanţă naturală, intensă, exotică.

Procedura este foarte rapidă, simplă şi fără riscuri de aplicare greşită. Soluţia de bronzat se pulverizează după o metodă specială pe corp, aceasta intrând în contact doar cu straturile superioare ale dermei, fără să intre în contact cu melanina.

 Acest sistem revolutionar de bronzare nu presupune riscuri, nu usuca  pielea si nu provoaca riduri, expunerea la razele UVB si UVA fiind daunatoare si se realizeaza timp indelungat pe cand bronzarea organica iti confera un bronz intens in doar 5 minute. Mai mult decat atat, eventualele arsuri pe care le poti suferi in urma expunerii intense la soare sunt complet evitate.

O singură pulverizare asigură un bronz intens in doar 5 minute, nefiind necesare mai multe şedinţe pentru a ajunge la o culoare evidentă. Bronzul durează 7-9 zile şi are un aspect radiant, luminos.
Bronzarea organica este un serviciu oferit de Keiko Slim Spa. Preţul unei şedinţe de bronzat este de 60 de lei.

 Aceasta terapie o puteti efectua in cadrul centrului de slabire si remodelare corporala Keiko Slim Spa, un centru dotat exclusiv cu echipamente marca ROWE.

ROWE este lider pe piata de distributie a aparatelor profesionale pentru saloane de infrumusetare, de intretinere corporala si slabire, furnizand echipamente de cavitatie sau liposuctie virtuala, electrostimulare, vacuum, tunel cu infrarosii, ultrasunete, termocuverta, aparate pentru tratamente anticelulitice, etc.

www.rowe.ro

Alte saloane de remodelare corporala: BettyBlue, Slimart, Blooms, Eden Spa, Magnolia SPA, Miko Beauty Center

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Recomanda unui prieten

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l prietenilor tai!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!